ҚҰҚЫҚТЫҚ ҚУАТТЫ БАҚЫЛАУ ФУНКЦИЯСЫ:ТЕОРИЯЛЫҚ ЖӘНЕ ПРАКТИКА СҰРАҚТАРЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада парламенттік бақылаудың теорияларының концептуалдық жағдайын биліктің бөлінуі тұрғысынан, үрдіс ретінде ерекшеліктері анықталып, басқару қызметінің анықталған түрі ретінде қарастырған.