ӘКІМШІЛІК РЕСТОРАЦИЯСЫ: НЕГІЗГІ ҚАРЖЫЛАНДЫРУДЫ ҚАЙТАРУДЫҢ НЕГІЗДЕЛГЕН ҚОЛДАНУ ӘДІСІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Жұмыста келтірілген зиянды өтеу әкімшілік –мәжбірлеу тәсілдері қарастырылған.