МЕЖДУНАРОДНАЯ ЯДЕРНАЯ БЕЗОПАСНОСТЬ КАК СОСТАВЛЯЮЩАЯ МЕЖДУНАРОДНОЙ ЭКОЛОГИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ұсынылып отырған мақалада халықаралық ядролық қауіпсіздігі халықаралық экологиялық қауіпсіздігінің құрайтыны ретінде қарастырылған.