ДОПРОС В СУДЕБНОМ ЗАСЕДАНИИ ЕГО ПОНЯТИЕ, ЗНАЧЕНЕЕ И ОСОБЕННОСТИ – КАК ФАКТОР, ФОРМИРУЮЩИЙ И ОБУСЛОВЛИВАЮЩИЙ ТАКТИКУ ПРОКУРОРА ПРИ ПОДДЕРЖАНИИ ГОСУДАРСТВЕННОГО ОБВИНЕНИЯ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада сот отырысында жауап алу мəселесі, оның ішінде бұл процесстің мемлекеттік айыптаушының тактикасын қалыптастырудағымаңызыдылығы, оның ерекшелігі туралы жан жақты талдау жүргізеді. Мақала жауап алу, мəселесін анықтау үшін автор сот статистикасына,архивтегі іс материалдар, құқық қорғау қызметкерлерінен алынған анкеталық жауаптарға негіздей отырып, жəне өндірістік тəжірибеге сүйенеотырып мəліметтік анализ жасады.