УГОЛОВНАЯ ПОЛИТИКА В УСЛОВИЯХ ГЛОБАЛИЗАЦИИ И ОПАСНЫХ ВЫЗОВОВ И УГРОЗ ХХI ВЕКА (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор ғаламдық процестерді жəне кейбір ХХI ғасырдың қауіпті талаптар мен қатерлерін атап өтуге тырысады. Бұлмағынада ХХ-ғасыр жаңа дəуірге бастама сауса, ал адамзаттылық келе жатқан жүзжылдықтың талаптарына жауап тапуы іс болған кездеоның ақыры қатерлі шиелініс түрінде көрінеді. Кезөкелген бағдарлама қауіптерді бағалаудан басталады. Сондықтан да бұл қауіптердідүрыс бағалау маңызды.