АДМИНИСТРАТИВНАЯ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ЮРИДИЧЕСКИХ ЛИЦ: ПРАВОВЫЕ ОСОБЕННОСТИ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада қазіргі заманғы əкімшілік заңнамасының ауқымында заңды тұлғалардың əкімшілік жауапкершілігінің ерекшеліктеріқарастырылады, сонымен қатар мұнда заңды тұлғаны əкімшілік жауапкершілікке тартудың процессуалдық мəселелері көтеріледі.