ПУТИ ДАЛЬНЕЙШЕГО СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ПАРЛАМЕНТАРИЗМА В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақала Қазақстан Республикасын-дағы парламентаризмді мүмкіндігін-ше одан əрі жетілдіру жəне дамыту мəселелеріне арналған.Сайлау құқығының, саяси партиялардың елдегі парламентаризмді дамыту туралы заңнаманың орны мен рөлі көрсетілген. ҚазақстандықПарла-мент палаталарының өзара, сондай-ақ басқа да мемлекеттік өкімет органдарымен ықпалдасуын үйлес-тіру мəселелері қаралады.