МЕМЛЕКЕТАРАЛЫҚ АЙМАҚТЫҚ САУДАНЫ ТАРИФТІК РЕТТЕУ - ХАЛЫҚАРАЛЫҚ ЭКОНОМИКАЛЫҚ ИНТЕГРАЦИЯНЫҢ БІРІНШІ САТЫСЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
The article refers to the regulation of interstate regional trade tariffs as the main stage in economic integration.