НАТО В СИСТЕМЕ МЕЖДУНАРОДНЫХ ОРГАНИЗАЦИЙ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада автор қазіргі таңдағы Солтүстікатлантикалық келісім Ұйым (НАТО) қызметінің халықаралық қауіпсіздіктіқамтамасыз ету мақсатында жаңа бағыттары мен мақсаттары туралы сұрақтарды қарастырады.