ПРОБЛЕМА СОБЛЮДЕНИЯ ПРАВ ЧЕЛОВЕКА В УСЛОВИЯХ ВООРУЖЕННЫХ КОНФЛИКТОВ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор жоғары қундылык ретінде әлемдік қауымдастық пен танылған адамның негізгі қуқықтары мен бостандықтарыталданады. Ұсынылған мақалада соғыс тағдайындағы адамнын негізгі қуқықтарының сақталу проблемаларықарастырылады.