"ДЕКЛАРАЦИЯ ОБ УСТАНОВЛЕНИИ НОВОГО МЕЖДУНАРОДНОГО ЭКОНОМИЧЕСКОГО ПОРЯДКА"[1] И СУВЕРЕНИТЕТ НАД ПРИРОДНЫМИ РЕСУРСАМИ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақала жаңа экономикалық тәртіп туралы декларацияның түсінігі мен маңызы туралы.