АУДИТОРСКАЯ ПРОВЕРКА БАНКОВСКОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада банк қызметін аудиторлық тексерудің түсінігі, түрлері анықтап көрсетілген. Сонымен қатар қаржылықесептерінің дұрыстылығын тексерудегі маңыздылығы анықталды.