КОНТРАКТ – КАК ФОРМА РЕГУЛИРОВАНИЯ ТРУДОВЫХ ОТНОШЕНИЙ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл ғылыми мақалада еңбек келісімшарты туралы айтылады, шарт және оның ерекшелiгiнiң қолданылу аясысуреттеледi, сонымен бiрге, шарттармен (еңбектiң жалдауы туралы ) келiсiм шарты және олардың арасында талдауөткiзiлген, ортақ және айрықша белгiлерi айқындалған.