К ВОПРОСУ О ПРАВОВОЙ ПРИРОДЕ ХИМИЧЕСКОЙ БЕЗОПАСНОСТИ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақалада химиялық қауіпсіздіктің түсінігі және мазмұнын автор толық көлемде ашып көрсетеді. ҚазақстанРеспубликасының экологиялық қауіпсіздік және химиялық қауіпсіздіктің арақатынасының даму шарттарын қамтамасыз ету.