ПОНЯТИЕ И ПРАВОВАЯ ПРИРОДА ВЕТЕРИНАРНОЙ БЕЗОПАСНОСТИ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ұсынылып отырған мақалада ветеринарлық қауіпсіздіктің құқықтық сипаттамасы берілген, сонымен қатар оның азық -тұлік және экологиялық қауіпсіздік ұғымдарымен салыстырмалы талдау жасалынған.