ПУТИ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА В ОБЛАСТИ ОХРАНЫ ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Жұмыста ҚР Экологиялық кодексі мен №3792 «Өндіріс объектілерін жобалауға қойылатын санитарлық-эпидемиологиялық талаптар» туралы санитарлық-эпидемиологиялық ережелері мен нормаларындағы анықсыздықтар,кемшіліктер, кесірлер көрсетілген. Оларды жою бойынша ұсыныстар берілген. Көрсетілгендер жеке баптардағы жәнепунктердегі екі түрлі түсініктерді шығаруға және сыбайласжемқорлыққа бөгет қоюға мүмкіндік береді.