ПРАВОВОЕ РЕГУЛИРОВАНИЕ АТОМНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Көрсетiлген мақала Қазақстан Республикасының отандық атом заңының көкейкестi күйiне арналған. Зерттеужұмысында атом өнеркәсiбiнiң қызметін реттейтін заңдарға, басқа да нормативтiк құқықтық актілерiне толық талдаукөрсетілген.