ЗНАЧЕНИЕ КРИМИНАЛИСТИЧЕСКОЙ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕСТУПЛЕНИЙ В ПОЗНАВАТЕЛЬНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ СЛЕДОВАТЕЛЯ ПРИ ОСМОТРЕ МЕСТА ПРОИСШЕСТВИЯ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада қылмыстың криминалистикалық сипаттамасын тергеушінің оқиға болған жерді қарауда, танымдық тәсілінжүзеге асыру ретінде қолдану мүмкіншілігі қарастырылған.