ҚЫЛМЫСКЕРДІҢ ТҰЛҒАЛЫҚ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Тергеу процесінде белгісіз қылмыскердің тұлғасын криминалистикалық зерттеу кезіндеоқиға болған жерде табылған материалдық іздерді зерттеу жолымен, сондай-ақ жәбірленуші менкуәлердің көмегімен анықталған қылмысты жасаған тұлғаның биологиялық, физиологиялық жәнекәсіби белгілері ең алдымен көрінеді.