НЕКОТОРЫЕ ВОПРОСЫ ПРАВОВОГО РЕГУЛИРОВАНИЯ ВОПРОСОВ СУДЕБНОЙ ЭКСПЕРТИЗЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор сот экспертизасымен заңдылықты талдау жасалған, құқық реті көрсетілген мәселеде, әсіресе, шығарылғанмәселені және қаймылықты, Ресей Федерациясының заңдылығымен салыстырғанда талдау жасалған.