ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ ЖОҒАРҒЫ СОТЫНЫҢ НОРМАТИВТІК ҚАУЛЫЛАРЫНЫҢ ЗАҢДЫҚ СИПАТЫ ЖӘНЕ ОЛАРДЫҢ СОТ ТӨРЕЛІГІН ЖҮЗЕГЕ АСЫРУДАҒЫ ТИІМДІЛІК РӨЛІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
In given article it is considered some questions of an explanation of judiciary practice in normative decisions of the SupremeCourt of Republic Kazakhstan.