ESSENCE OF CRIMES TAKEN IN THE ECONOMIC SPHERE (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ұсынылған мақалада автор қылмыстық топтармен жасалған негізгі экономикалық қылмыстар қарастырылады.Сонымен қатар автор экономикалық санақта кіретін қылмыстарды жасау себептерін талдайды.