ӘЛЕУМЕТТІК ЖАУАПКЕРШІЛІКТІ ӘЛЕУМЕТТІК ЖАУАПКЕРШІЛІК КӘСІПКЕРЛІК (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қарастырылып отырған мақалада заңсыз кәсіпкерлік үшін әкімшілік жауапкершілікті реттейтін, әрекет етуші Қазақстанзаңнамалары сараланады