ДӘСТҮРЛІ ҚАЗАҚ ҚОҒАМЫНДАҒЫ ХАН КЕҢЕСІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада Хан Кеңесінің құқықтық мәртебесі дәстүрлі демократияның негізгі нысаны ретінде қарастырыладыҚазақ қоғамы