ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ ӘКІМШІЛІК-ІС ЖҮРГІЗУ ЗАҢНАМАСЫНЫҢ ҚАЙНАР КӨЗДЕРІ ЖӘНЕ ДАМУ БОЛАШАҒЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада теориялық аспектілер және әкімшілік заңнаманы одан әрі дамыту мәселелері қарастырылады.Презентацияны, талқылауды, тіркеуді және жариялауды реттейтін Қазақстан Республикасының құжаттарды басқаруҚазақстан Республикасының нормативтік құқықтық актілері.