ХАЛЫҚАРАЛЫҚ ҚАТЫНАС - БІРЛЕСТІК НЕГІЗІ ҚАЗАҚСТАН ХАЛҚЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақала Қазақстан Республикасындағы халықаралық қатынастардың әртүрлі аспектілеріне арналған. Сонымен қатар,республикадағы ұлттық саясатты реттеудің кейбір саяси және құқықтық мәселелері қарастырылады.