ҚҰҚЫҚТЫҚ РЕТТЕУДІҢ ТИІМДІЛІГІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ТЕХНИКАЛЫҚ ҚҰҚЫҚТЫҚ НҰСҚАУ ЖӘНЕ САПА ТҰЛҒАЛАРЫНА АРНАЛҒАН МӘЛІМЕТТЕРДІҢ ШАРТТАРЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор құқықтық норманың қолданылуы мен құқықтық норманың сапасының өзара байланысына талдамакелтіреді. Автор, құқықтық норманың қолданылуы заңдылықтың жай-күйіне тәуелді болатындығы туралы тұжырымжасайды. Мұндай тәуелділік өз кезегінде құқықтық реттелуін жүзеге асырылуын қамтамасыз етуіне әсер етеді.