ЖАҢА РАДИКАЛЫҚ ЖАҢҒЫРТУ ЖОЛЫНДА ӘЛЕУМЕТТІК ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ЖӘНЕ ӘРІПТЕСТЕРІ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осылайша, жаңа кітап N.A. Назарбаева «түбегейлі жаңару стратегиясыжаһандық қоғамдастық пен өркениеттер серіктестігі »- бұл үлкен үлеспостиндустриалды қоғамды және өркениеттер серіктестігін одан әрі дамыту және қалыптастыру.