Мемлекеттік сатып алу саласындағы азаматтық істі процесте қараудың кейбір сұрақтары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада мемлекеттік сатып алу саласындағы азаматтық істі процесте еңбек даулары жəне азаматтық іс бойынша қараудың кейбір сұрақтары қарастырылған.