Кепілдік құқықтық қатынастар субъектілерінің құқықтық мәртебесі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақала кепіл қатынастары субъектілерінің құқықтық жағдайын анықтаудың өзекті мəселелерін зерттеп, талдауғаарналған.Түйін сөздер: кепіл, кепілдегі меншік, кепіл беруші, кепіл алушы.