Азаматтық сот ісін жүргізуде сот билігін жүзеге асыру проблемасына (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада азаматтық сот өндірісінде соттық бақылауды жүзеге асырудың теориялық мəселелері қарастырылады. Сондай-ақ, азаматтық сот өндірісінде соттық биліктің жүзеге асырылу үдерісіне жəне оның аса маңызды элементтеріне ерекше мəнберіледі.Түйін сөздер: сот билігі, азаматтық іс жүргізу, сотта іс жүргізу.