Қылмыстық іс жүргізуде прокурордың мемлекеттік-құқықтық қызметінің мәні барысында Қырғыз Республикасының (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақала қылмыстық іс жүргізу органдардың құқықтық мəртебесіне арналған. Мақалада Қырғыз Республика сы про-куратура органдарының қадағалау қызметі қарастырылған.Түйін сөздер: прокурор, қылмыстық іс жүргізу, мемлекет қызметтері, тергеу, заң.