Мəслихаттардың құқықтық мəртебесінің орнығуында «ҚР жергілікті өкілді жəне атқарушы органдары туралы» заңның алатын орны (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазақстанда жергілікті өкілді органның қалыптасуы мен дамуы тарихында бұл актімəслихаттардың қызметін əрі қарай дамытып, жетілдіру бағытында əрекеттер жасауға, біразмəселелерді қайта қарап, жаңаша реттеуге негіз салды.Түйін сөздер: заң, қызмет, тарих, атқарушы орган.