Азаматтардың негізгі міндеттері мен олардың Қазақстандағы конституционализмді дамытудағы маңыздылығы туралы түсінік (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақала Қазақстан Республикасы азаматтарының негізгі міндеттерінің сипаттамалары мен сипаттамаларын, олардың азаматтардың негізгі құқықтары мен бостандықтарымен ажырамас байланысын талдауға арналған. Автор азаматтардың құқықтық мәртебесі және конституционализмнің құрамдас бөлігі ретінде Қазақстан Республикасы азаматтарының негізгі міндеттерін қарастырады.