Украинадағы төтенше жағдай режимінің қолданыс тəжірибесі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Украинадағы төтенше жағдай режимінің қолданыс тəжірибесі əсіресе автономды Қырым Республикасыныңтөтенше жағдайдың қолдану режимі қарастырылған. Автор қазіргі таңда қолданыста бар заңнамасын қарастырып, оның дамужолдарын ұсынып отыр.