Қазақстан зайырлы мемлекетінің конституционализм мен кейбір мəселелерді қамтамасыз етуі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазіргі таңдағы күнделікті өмірдегі басты мəселелерде зайырлы мемлекеттегі діни қайшылықтар қарастырылады. Бұлмақалада конституционализм жəне ақсүйектерге байланысты сұрақ баяндалған.