Сақтандыру заңнамасының тарихи-теориялық даму аспектісі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада сақтандыру қызметі заңнамасын қалыптастыру мен дамытудың тарихи талдау үдерісі ұсынылған, соныменқатар ҚР-дағы заманауи сақтандыру институтының бірнеше мəселелері көрсетілген жəне реттелуге қажетті заңнамалықбірқатар сұрақтар анықталған