Қазақстан Республикасының мемлекеттік қаржылардың айқындылығын жəне мемлекеттік органдардың есеп берушілігінің анализі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасының мемлекеттік қаржы саласының айқындылық жəне есеп берушілік сұрақтарыбойынша анализ жасалады. Бұл салада жаңа методологиялық тəсілдемелер, идеялар, өңдеулер туралы зерттеліп жатыр.Шетелдік тəжірибенің игеру негізінде деңгей көтерудің айқындылық саласын мемлекеттік қаржылармен басқаруды ұсынады.