Сақтандыру құқықтық қатынастары түсінігі жəне қатысушылары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми жұмыстың мақсатына сəйкес сақтандыру құқықтық қатынастарының түсінігі талданылған. Жəне де сақтандыруқұқықтық қатынастарының пайда болуы, өзгеру мəселелері, сондай-ақ оған қатысушылардың құқықтық жағдайларықарастырылған