Қоршаған ортаны құқықтық қорғау жəне экологиялық қауіпсіздік (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада қоршаған орта жəне қоршаған ортаны қорғау туралы ғылымдардың ой-пікірлерімен құқықтық тұжырымдамаларына анализ жасалған. Сонымен қатар Қазақстан Республикасыныңэкологиялық қауіпсіздігі мəселесіне қатысты құқықтық негіздер мен экологиялық қауіпсіздіктісақтауға байланысты шаралар жүйесі ұсынылған