Еңбек шартының мазмұны жəне мерзімдері, келісімшарттың жазбаша формасы, еңбек кітапшасына байланысты мəселелер (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Еңбек шартының мерзімі, жеке еңбек шартын жасасудың мерзімдері, жұмысқа алар кездесынақ мерзімін белгілеу мүмкіндігі жəне жеке еңбек шартының мазмұны, еңбек кітапшасына байла-нысты негізгі туындайтын мəселелер қарастырылған.