Қазақстан Республикасында корпоративтік құқықтың негізгі даму ерекшеліктері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор мақалада тарихи тұрғыдан, кеңестік кезеңдегі қазақстандық заңнамаға сəйкес шаруашылық жүргізу үшін заңдытұлғалардың корпоративтік нысандарды пайдалану сұрақтарын, құқықтық реттеу ерекшеліктерін сипаттайды. Шетелдікзаңнамадағы қазіргі таңдағы корпоративтік құқық концепциясын қабылдау феноменіне назар аударады. Автор шетелдікжəне қазақстандық ғылыми жəне құқықтық қайнар көздерді сараптай келе «корпоративтік қатынастар» жəне «корпорация»құқықтық ұғымдарының мазмұнына қатысты өзінің көзқарасын ұсынады. Қазақстандық корпоративтік құқықтың негізгі заңактілеріне жəне оның көзге түсетін ерекшеліктеріне назар аударады. Автордың Қазақстандағы корпоративтік заңнаманың əріқарай даму тенденциясына қатысты жəне оны реформалау (модернизациялау) бағыттарына қатысты ойлары көрсетіледі.