Жылжымайтын мүліктің құқықтық жағдай ұғымы (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақала жылжымайтын мүліктің құқықтық жағдайын жəне осы саладағы өзекті мəселелерді анықтауға жəне шешугеарналған.