Қазақстан Республикасындағы отбасылық құқығындағы баланы асырап алу көкейкесті мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Осы мақалада Қазақстан Республикасындағы отбасылық құқықта бала асырап алулар институтының көкейкесті мəселелеріқаралып жатыр.