Қылмыстық іс жүргізудегі дəлелдеу субъектілері, олардың құқықтық мəртебесі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада автор қылмыстық іс жүргізудегі дəлелдеу субъектілерінің құқықтықмəртебесін, сонымен қатар ҚР-ның ҚІЖК-де орын алмаған мəселелерін талқылап, оларды шешужолдарын қарастырған.