Қылмыстық іс жүргізу арақатынасының мəселелері шұғыл жоқтаудың қызметімен (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада Қырғыз Республикасының шұғыл-ізшіл қызметтің арақатынасы, қылмыстық іс жүргізу мəселелеріқарастырылады.