Пенитенциарлы қауіпсіздікті қамтамасыз етудегі еңбектің ықпалымен байланысты жазаның рөлі (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақала пенитенциарлы қауіпсіздікті қамтамасыз етуде еңбектің ықпалымен байланыстыжазаның рөлін анықтауға арналған. Сотталған адамдардың еңбегі, қылмыстардың факторлар пре-венциясы сияқты қарастырылады.