Қазақстан Республикасындағы ювеналды əділет – даму перспективалары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада қылмыстық жазалау іс-əрекеті жəне қылмыстық жауапкершілік жасына жет-кен құқықбұзушылар туралы істер бойынша негізгі сот өндірісінің жүйесі, құқықбұзушы субъектісіретінде оның жасы мен құқықбұзудың категория сынан тəуелсіз балаларға байланысты институттармен нормалар жүйесі қарастырылған