Сыбайлас жемқорлыққа қарсы əрекеттің құқықтықтық тетігінің көкейкесті мəселелері (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Аталған ғылыми жұмыста жемқорлықтың алдын алу мəселелерін жетілдіру жəне оны құқық қорғау органдарыныңқызметкерлерінің тəжірибесінде қолдану тиімділігін арттыру жолдары теориялық тұрғыдан қарастырылған. Сондай-ақжемқорлықпен күрес жəне оның алдын алу шараларын жаңғырту бойынша ұсыныс сипатындағы тұжырымдарды жасау жəнезаңдарға енгізу мəселелері қарастырылған.