Қылмыстық іс жүргізу бойынша адвокат-қорғаушының дəлелдемелер жинауға қатысу проблемалары (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Адвокат-қорғаушының қылмыстық іс жүргізу субъектілері арасындағы ерекше маңызға иеқатысушы екені белгілі. Себебі ол айыпталушының, сезіктінің немесе жəбірленушінің құқықтарымен бостандықтарын қорғауда үлкен рөл атқаратыны сөзсіз. Мақалада осы əрекеттерді жүргізу ба-рысында дəлелдемелер жинау жəне дəлелдеу процесіне қатысудағы үлкен мəселелер мен ауқымдыіс шаралар ұсынылады.